Met een leslidmaatschap kunt u op Polo Club Vreeland pololessen krijgen en, afhankelijk van uw vaardigheden, instructie chukkers spelen. U krijgt les te paard in onze arena of op het poloveld (150 bij 275 meter) en wordt begeleid door onze poloprofessional. Deze poloprofessional is onze polomanager. Hij geeft u rijinstructies en leert hoe u de bal moet slaan (stick & ball). Rijervaring is gewenst. Ook kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom. Zij krijgen eerst les op het houten paard alvorens zij op polo pony’s mogen rijden. Het dragen van laarzen en een cap is verplicht.

  • Leslidmaatschap € 150,- per maand
  • Leslidmaatschap Junior* € 75,- per maand

Junior is onder de leeftijd van 21 jaar. Dit lidmaatschap is exclusief de les en de huur van de polo pony.

Prijzen per uur:

  • Instructie van polo professional: € 50,-
  • Huur polo pony € 50,-

Het is mogelijk om een paar lessen te volgen om te kijken of de polosport u ligt, voordat u besluit een leslidmaatschap aan te gaan bij onze club.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze polomanager Robert Watson, telefoon: 00316-46291091, of e-mail: watson@poloclubvreeland.nl.

Annuleringen/Aansprakelijkheid:
Annuleringen tot een week voor de afgesproken datum. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Deelnemers zijn verplicht een WA verzekering afgesloten te hebben. Polo is een gevaarlijke sport. Deelname is geheel op eigen risico. Polo Club Vreeland is op geen enkele manier aansprakelijk voor ongevallen, schade, of vermissing van persoonlijke eigendommen gedurende het verblijf op het terrein van Polo Club Vreeland.